www.RaiseHell.blogg.se

Texter ur min sanning, verklighet och fantasi.

En liten lista

Publicerad 2013-10-30 20:55:00 i Allmänt,

Som ni märkt så har uppdateringen inte varit den bästa på sistone. Jag har varit väldigt upptagen med skolan, jobb och ja, livet. Har helt enkelt inte haft tid att dricka vin och skriva melankoliska texter så ni ska få en liten lista som jag lånade från min systers blogg. 
 
10 saker du vill göra innan du dör: 1. Slå på radion och höra någon utav mina egna låtar spelas. 2. Åka till Nashville. 3. Lära mig spela fiol. 4. Lära mig spela banjo (har redan prövat med det en gång, men jag har alldeles för dåligt tålamod) 5. Resa till så många länder som möjligt. 6. Se något riktigt stort arenaband som Rolling Stones eller U2 spela live. 7. Se så  många olika musikaler på broadway som möjligt. 8. Medverka i en musikaluppsättning igen. 9. Se Brandi Carlile spela live. 10. Träffa Brandi Carlile så jag kan tala om för henne hur mycket hennes musik har påverkat mig. 

9 saker om dig själv: 1. Jag HATAR att vara sen. 2. Jag skrattar och ler mest hela tiden. 3. Det jobbigaste jag varit med om var när jag för första gången skulle stå på scen själv och sjunga .4. Jag sjöng Sinéad O'Connor - nothing compares to you och jag fick väldigt väldigt bra kritik för just det framträdandet. 5. Att skriva musik är det absolut bästa jag vet. 6. Jag är en hopplös romantiker. 7. Jag har en mops som snart fyller 1 år. 8. Jag har opererat mig 8 gånger. 9. Jag är en helhjärtad rödvinstjej. 

8 sätt att vinna ditt hjärta på: 1.Var en snäll och omtänksam människa. 2. Gärna musikalisk. 3. Få mig att skratta (visserligen inte så svårt då jag tycker allt är roligt.) 4. Var engagerad och stötta mig i mitt musikskapande. 5. Var hellre för mjuk än för hård. 6. Var spontan. 7. Var alltid nära men låt mig alltid få mitt eget space och min egen tid. 8.Var ärlig mot mig. 

 7 kändisar du tycker är snygga: 1.Charlie Hunnam 2.Johnny Depp, 3. Ed Westwick 4. Brandi Carlile, 5..Ryan Hurst 6. Blake Lively 7. Audrey Hepburn 

6 saker du köpt den senaste månaden:1. Halloweenkostym 2. Kaffe i massor 3. Kurslitteratur 4. BENSIN...5.Nya jeans 6. Spotify premium

5 sätt att få dig le/skratta: 1. Bjud på dig själv. 2. Ge mig en komplimang (skrattar pga obekväm i alla sådana situationer) 3. Sjung, hitta gärna på egna texter till låtar. 4. Titta på Modern Family med mig. 5. Kittla mig.

4 gamla favoritlåtar: 1. Taxi Driver - Dr Bombay HAHAHA 2. New york state of mind - Billy Joel 3. Local Hero - Dire Straits (liveversionen) 4. Allt med Queen. (Försökte komma på någon specifik favoritlåt men det gick inte!)

3 saker du ofta grubblar på: 1. Framtiden. 2. Saker som jag inte kan göra något åt. 3. Cancer. 

2 saker du aldrig skulle vilja göra: 1. Tvingas förlora någon  väldigt närstående alldeles för tidigt. 2. Ge upp musiken. 

1 sak du vill ha: En ny bil. 

Om

Min profilbild

Rebecca Hansson

Någon form av Singer/Songwriter och obotlig tidspessimist. Dricker gärna rödvin och staplar melankoliska ord på varandra. 24 år och mitt i Sverige.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela